Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΑ - ΕΚΤΑΚΤΗ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 05/10, 11:00 ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ


Σας καλούμε όλους και όλες, με πρόστιμο ή χωρίς, να συμμετέχετε στην έκτακτη παρέμβασή μας στον ΟΑΣΘ, την Τετάρτη, 05/10, στον ΟΑΣΘ, στις 11:00, ώστε όχι μόνο να διαγράψουμε τα πρόστιμα μας, όπως κάθε μήνα, αλλά και για να διαμαρτυρηθούμε συνολικά για την ποιότητα των μεταφορών στην πόλη.

Ο ΟΑΣΘ ανακοίνωσε νέα τιμολογιακή πολιτική από τον Ιανουάριο του 2017, δηλαδή μεταξύ άλλων αύξηση της τιμής των εισιτηρίων και των μηνιαίων καρτών. Και για τους άνεργους ούτε λόγος για άλλη μια φορά!

Διεκδικούμε συλλογικά και παρεμβαίνουμε δυναμικά ώστε να συνεχίσουμε να πιέζουμε από τη μεριάς μας για δωρεάν μετακινήσεις ανέργων στην πόλη και - επιτελούς - για συγκοινωνίες όχι ιδιωτικές, αλλά υπό δημόσιο και κοινωνικό έλεγχο, που θα σέβονται και θα διευκολύνουν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (ανέργους, φοιτητές, μαθητές, συνταξιούχους κ.α.) και θα αυξήσουν την ποιότητα των μετακινήσεων στην Θεσσαλονίκη!


(Απαραίτητα έγγραφα για τη διαγραφή προστίμων ανέργων είναι μια Βεβαίωση Χρόνου Ανεργίας και μια φωτοτυπία του προστίμου. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων, 6955355317) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου